Αρχική Σελίδα

ZHANGJIAGANG XINYAO MACHINERY CO.,LTD.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
XINYAO MACHINERY είναι επαγγελματίας κατασκευαστής και εξαγωγέας που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή ειδών απόβλητων πλαστικών μηχανή ανακύκλωσης . Όπως:

(1) PP / PE ταινία πλυσίματος & ανακύκλωσης γραμμή? PE ταινία κοκκοποίησης? Γραμμή πλύσης φιάλης HDPE. Πλαστικός κοκκοποιητής ; Γραμμή κοκκοποίησης PVC για θερμή κοπή. πλαστικοποιητής : πλαστικό κυματοειδές εξωθητήρα σωλήνων :

(2) Εξώθηση Γραμμές παραγωγής για την κατασκευή σωλήνων pvc σωλήνες κυματοειδή σωλήνα HDPE, PE / PVC / PPR σωλήνα, PE / PVC διπλού τοιχώματος κυματοειδές σωλήνα, PE σπειροειδής σωλήνας άνθρακα, διπλού τοίχου μεγάλη σπειροειδή σωλήνα?
(3) γραμμή παραγωγής πλαστικών προφίλ? πλαστικό μηχάνημα εξώθησης σωλήνων : μηχανή αποστράγγισης :
(4) εξωθητής μονού ή διπλού κοχλία, τεμαχιστής , αναμικτήρας, κοπτήρας, μηχανή διάτρησης πλαστικών σωλήνων και άλλες βοηθητικές μηχανές κλπ.

Δεδομένου ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005, έχει τηρήσει την ιδέα της ποιότητας, των υπηρεσιών και της δημιουργίας, με τον εξαιρετικό και προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, τα επαγγελματικά ταλέντα της τεχνικής σχεδίασης, έχει πάει για την παραγωγή σετ εξοπλισμού που είναι ευρέως κατάλληλο για την επεξεργασία πλαστικών . Έτσι, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες, όπως ο Καναδάς, το Μεξικό, η Χιλή, η Αίγυπτος, η Σλοβακία, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Ινδονησία, η Βουλγαρία, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία, η Λιβύη κλπ.

"Εξακολουθήστε την εξυπηρέτηση των πελατών με ειλικρίνεια, σκεφτείτε τη φήμη της εταιρείας με μεγάλη προσοχή και εξαρτάται από την υψηλή ποιότητα για να κερδίσετε την επιτυχία" είναι η ιδέα διαχείρισης των κατασκευαστών. Ελπίζουμε ειλικρινά να αναπτύξουμε και να συνεργαστούμε με όλους και να δημιουργήσουμε τελικά μακροπρόθεσμες και σταθερές σχέσεις λειτουργίας μεταξύ τους. Χαιρετίζουμε ειλικρινά την παρουσία των παλαιών και νέων πελατών.

Προσβλέπουμε να συνεργαστούμε μαζί σας για ένα καλύτερο αύριο.

Με εκτίμηση, ZHANGJIAGANG XINYAO MACHINERY CO., LTD.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Ιστορία:

2005-Ιδρύθηκε Zhangjiagang XINYAO Machinery Co, Ltd,

Ξεκίνησε για την παραγωγή πλαστικών μηχανημάτων πλύσης και ανακύκλωσης, πλαστικών μηχανών εξώθησης σωλήνων, βοηθητικών μηχανημάτων κ.λπ.

2006- Προσθέτοντας 1 CNC Κέντρο Επεξεργασίας, 6 Μηχανές Τόρνος, 3 Μηχανές άλεσης, 3 Μηχανές Γεώτρησης, 2 Μηχανές λείανσης και ούτω καθεξής λόγω της επέκτασης των αγορών.

2007- Το προϊόν μας πωλείται ευρέως στην εγχώρια αγορά.

2008- Σχεδιάζοντας τη δική μας εταιρεία εξωτερικού εμπορίου για να εκμεταλλευτεί την παγκόσμια αγορά.

2009- Συμμετείχε στην έκθεση Chinaplas, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις πλαστικών και ελαστικών μηχανημάτων στην Ασία.

2010- Είσοδος στην αγορά της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Νοτιοανατολικής Ασίας κλπ.

2011- PET, PP, PE πλαστικών πλυντηρίων και pelletizing μηχανές είναι πολύ δημοφιλείς με τους ξένους πελάτες μας και πήρε καλή ανατροφοδότηση.

2012- Τα πλαστικά μηχανήματά μας πωλήθηκαν σε όλο τον κόσμο και η ποιότητα και η τεχνολογία των προϊόντων μας συνιστάται ιδιαίτερα από τους πελάτες μας παγκοσμίως.

Ο όγκος των πωλήσεων αυξήθηκε δύο φορές σε σχέση με πέρυσι.

2014- Διεύρυνση της ομάδας πωλήσεών μας για την παροχή των ειδικευμένων προϊόντων μας σε περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

2015- Συνεχής πώληση στην αγορά του εξωτερικού.

2016- Σταθερή και ομαλή ανάπτυξη.

2017- XINYAO έχει επεκταθεί σε μια κορυφαία εταιρεία στην κινεζική βιομηχανία ανακύκλωσης.
2018- Είμαστε πολύ έμπειροι και έχουμε ήδη εξαγάγει τα προϊόντα σε πολλές χώρες, ειδικά στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία κλπ. Όπως ο Καναδάς, το Μεξικό, Χιλή, Αίγυπτος, Σλοβακία, Δομινικανή Δημοκρατία, , Βουλγαρία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Λιβύη, Ρωσία, Μέση Ασία όπως το Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν κλπ.

2019- Το XINYAO συνεχίζει σε ένα τολμηρό νέο μέλλον.

ZHANGJIAGANG XINYAO MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG XINYAO MACHINERY CO.,LTD. ZHANGJIAGANG XINYAO MACHINERY CO.,LTD.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ XINYAO

Αριθμός Υπαλλήλων : 70~90

Ετήσιες πωλήσεις : <1million-2million

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας πλαστικά τεμαχιστή μηχάνημα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας πλαστικά τεμαχιστή μηχάνημα για τις πωλήσεις